Node.js Hosting Hizmetimizi Deneyin

Javascript gün geçtikçe daha popüler olmaya başladıkça Node.js ilgisi de sürekli artıyor. Ancak Node.js barındırma ortamı oluşturmak şimdi eskisinden daha kolay. Node.js uyumlu hosting paketlerimiz sayesinde bir kaç tıklamayla farklı uygulamaları farklı versiyonlar ve farklı ortamlarda çalıştırabilirsiniz. Üstelik çalışan uygulamalar için klonlama ve development ortamı yaratmak bile aynı şekilde zahmetsizce yapılıyor. Tüm paketlerimiz şu anda 6, 8 ve 9 sürümünü destekliyor ve uygulama bazlı versiyon seçmenize olanak sağlıyor.

Panel hakkında bilgi edinmeniz açısından aşağıda ekran görüntülerini paylaşıyoruz. Uygulamalarınızı tek bir çatı altında yönetmek işte bu kadar kolay.



Ekran görüntülerinde görebileceğiniz üzere, sürümden çalışma ortamına, enviromental değerlerden development ortamına kadar bir çok değişikliği bir arada yapabiliyorsunuz. Varolan ve hazırda çalışan uygulamalarınızı klonlayarak development stage yaratmak veya farklı sürümlerde test etmek iste çok olay.

Ayrıca sizlere sunduğumuz paketlerimizde yönetilebilir CPU ve Ram kaynakları bulunuyor. Uygulamalarınızın ihtiyacına göre daha fazla kaynak artışı yapıp tamamiyle esnek bir yapıya sahip olmak sadece bir kaç saniye içerisinde olabilecek bir işlem. Türkiye lokasyon verimerkezinde, tümüyle kendi donanımımız olan Dell ve HP sunucular, EMC storage ve Juniper network ekipmanlarıyla sizlere hizmet vermekteyiz.

Hizmetimizi hemen denemek için Node.js Hosting sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yazar: Emre S.
Yazar

Emre S.

Bilgisayar Mühendisi. Bulut Bilişim ve Sanallaştırma Danışmanı.

Tarih: